Как се разделих с майка ви

(1 мнение)
-10%
18.99 лв. 17.09 лв.

Анотация

Популярният инфлуенсър и дресьор на папагали Калоян Явашев представя третата си книга „Как се разделих с майка ви“. В нея той откровено и с чувство за хумор говори за предизвикателствата пред всяко семейство.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

Всичко в приказките завършва с „И заживели щастливо“. Как точно го живеят това щастливото и дали е наистина щастливо – приказките мълчат. Ако и вие се чудите каква е истината за живота след сключване на брак, то тази книга е за вас.
Популярният блогър Татко Калоян представя третата част от своята поредица за житейските превратности, този път с фокус върху развода на едно на пръв поглед щастливо многодетно семейство.
В типичния си сериозно хумористичен стил авторът ни води за ръка през всички стадии на раздялата със своята съпруга – от охладняването на отношенията, през скандалите и търсенето на приятелска и професионална помощ, до разочарованието и в крайна сметка безразличието към партньора.
Впуснете се смело в тази откровена до болка сладко-горчива изповед, в която героят търси отговорите на извечните човешки въпроси за семейството и любовта, за да научите дали наистина в наши дни разводът е краят на едно семейство, или напротив – различен етап от онова „И заживели щастливо“.

-10 % Как се разделих с майка ви Калоян Явашев 18.99 лв. 17.09 лв. добави в кошницата
Калоян Явашев е баща на три деца, дресьор на папагали, любител на футбола и любимец на десетки хиляди хора. Под псевдонима Татко Калоян той споделя онлайн и на хартия истории, отличаващи се с оригинален хумор и неочаквана дълбочина, а животът му е пълен с вдъхновения за разкази, които откриват смеха дори в най-сериозните теми и описват и най-смешните ситуации с цялата сериозност на света. „Как се разделих с майка ви“ е третата му книга след бестселърите „Дневникът на един (татко) звероукротител“ и „Апокалипсис (сега) с деца“.

-10 % Как се разделих с майка ви Калоян Явашев 18.99 лв. 17.09 лв. добави в кошницата
-10 % Как се разделих с майка ви Калоян Явашев 18.99 лв. 17.09 лв. добави в кошницата
Гергана Рейтинг
Книга е доста интересна, показва гледната точка и вижданията в момента на автора, честно казано негативните коментари в интернет пространството не съвпадат със съдържанието на книгата. Благодаря на автора, че е споделил историята си.

Книги от същия автор

-10 % Апокалипсис сега с деца Калоян Явашев 14.39 лв. 15.99 лв.
-10 % Изчерпан продукт Калоян Явашев 14.39 лв. 15.99 лв.